Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

A szellemi tulajdont érintő bűncselekményekkel szembeni összehangolt koalíció (IPC³) és az Olasz Guardia di Finanza, valamint  kilenc EU-tagállam rendvédelmi hatóságai által végzett közös művelet eredményeképpen a közelmúltban több mint 20 ezer csomagot foglaltak le és több mint ezer bankszámla zárolására került sor. A lefoglalás sportcikkekre, gyógyszerekre, mobiltelefonokra, táskákra, ékszerekre, napszemüvegre, ruházatokra, órákra, parfümökre kozmetikumokra és illegális IPTV set-top boxokra terjedt ki. A művelet több mint 30 gyanúsított letartóztatását eredményezte, és további 110 személyt jelentettek az illetékes  hatóságok felé, valamint 3300 weboldal zárolására került sor.

Aphrodite II. – összehangolt iparjogvédelmi művelet

A minőség-ellenőrzés hiánya, a törvényi előírások be nem tartása, hamis játékok, gyógyszerek, testápolási termékek, hamis pótalkatrészek, a luxustermékek és ruhák utánzatának előállításához használt vegyianyagok, a fogyasztóvédelmi szabályok felrúgása súlyosan veszélyeztetik a fogyasztók egészségét.

Az IPC3 tevékenysége az Europol és az EUIPO közötti stratégiai megállapodásra épül, amelynek célja az EU-ban a szellemi tulajdonjogok megsértése elleni küzdelem együttműködésének támogatása. Az EUROPOL szakértői a bűnüldözés legkülönbözőbb területén nyújtanak támogatást és koordinálnak különböző nemzetközi műveleteket.

A JULIUS-K9® egyetlen magyar cégként támogatta aktívan az „Operation Aphrodite II” fedőnevű műveletet, amelynek keretében a Facebook és Instagram közösségi oldalakon a cég szellemi tulajdonjogait sértő termékek kerültek  eltávolításra.


K&K interjú Sebő G

A kis- és középvállalkozások magazinjának címlapján a JULIUS-K9® ügyvezetője. A ...

EY Az Év Üzletembe

2019. november 7-én került megrendezésre a Pesti Vigadóban az „EY ...

Világsiker kutyafut

Sebő Gyula feltaláló, vállalkozó előadására 2019. október 9-én került sor ...

Ebengubák

A Julius-K9 hanglemezzel bővített mesekönyvet adott ki a kilenc magyar ...

Aphrodite II. – ö

A szellemi tulajdont érintő bűncselekményekkel szembeni összehangolt koalíció (IPC³) és ...