Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

A szellemi tulajdont érintő bűncselekményekkel szembeni összehangolt koalíció (IPC³) és az Olasz Guardia di Finanza, valamint  kilenc EU-tagállam rendvédelmi hatóságai által végzett közös művelet eredményeképpen a közelmúltban több mint 20 ezer csomagot foglaltak le és több mint ezer bankszámla zárolására került sor. A lefoglalás sportcikkekre, gyógyszerekre, mobiltelefonokra, táskákra, ékszerekre, napszemüvegre, ruházatokra, órákra, parfümökre kozmetikumokra és illegális IPTV set-top boxokra terjedt ki. A művelet több mint 30 gyanúsított letartóztatását eredményezte, és további 110 személyt jelentettek az illetékes  hatóságok felé, valamint 3300 weboldal zárolására került sor.

Aphrodite II. – összehangolt iparjogvédelmi művelet

A minőség-ellenőrzés hiánya, a törvényi előírások be nem tartása, hamis játékok, gyógyszerek, testápolási termékek, hamis pótalkatrészek, a luxustermékek és ruhák utánzatának előállításához használt vegyianyagok, a fogyasztóvédelmi szabályok felrúgása súlyosan veszélyeztetik a fogyasztók egészségét.

Az IPC3 tevékenysége az Europol és az EUIPO közötti stratégiai megállapodásra épül, amelynek célja az EU-ban a szellemi tulajdonjogok megsértése elleni küzdelem együttműködésének támogatása. Az EUROPOL szakértői a bűnüldözés legkülönbözőbb területén nyújtanak támogatást és koordinálnak különböző nemzetközi műveleteket.

A JULIUS-K9® egyetlen magyar cégként támogatta aktívan az „Operation Aphrodite II” fedőnevű műveletet, amelynek keretében a Facebook és Instagram közösségi oldalakon a cég szellemi tulajdonjogait sértő termékek kerültek  eltávolításra.


A fiatal élsportol

A Kick-box Szigetszetmiklós-Tököl Sportegyesület számos európa és világbajnoki címet hozott ...

Praktische Hilfe fü

Auf Spaziergängen benötigen unsere alternden Vierbeiner besondere Aufmerksamkeit. Genau dabei ...

Go Together! Everyda

"I have dedicated my life to pet welfare innovations. In ...

Ki az a Julius?

Az állatok jólétével kapcsolatos innovációk megvalósítása életcélommá vált. Számomra a ...

Lectures on branding

The MAPI (abbreviation for „Hungarians on the market”) club’s latest ...