Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

A kutyafelszerelések piacán márkás névnek számító JULIUS-K9® lett az elmúlt évben a „Felhasználók legkedveltebb márkája”Kínában.

A termékeit mintegy 80 országban értékesítő JULIUS-K9® Magyarországon készülő kutyafelszereléseivel immár 8 éve van jelen a kínai piacon. A felmérések szerint az itteni városokban nagyjából 73,5 millió kutyás vagy macskás háztartás található, és az állattartók átlagosan évi 5016 RMB-t (kb. 750 USD) költöttek 2018-ban házi kedvenceikre, ami 15%-os emelkedést jelent a 2017-es évhez képest. A 2018-as évben a kínai pet (kutya és macska) piac egy 170,8 milliárd RMB, azaz mintegy 24,9 milliárd USD nagyságú piacot jelentett, és az éves növekedés 27% a White Paper on China’s Pet Industry adatai szerint.

Egy ilyen dinamikusan növekvő üzletágban sikerült több, egymást követő évben is a kínai kutyatartók legkedveltebb gyártói között szerepelnie a magyar JULIUS-K9® márkának, hiszen 2016 és 2017 után ebben az évben is elnyerte ugyanezt a díjat!

Kínában nyert díjat a magyar kutyahám

Sebő Gyula, a JULIUS-K9® márka alapítója

A díjátadó 2019. 01. 10-én a Dog Network (狗民网) és LingdangChongwu (铃铛宠物) közös szervezésében került megrendezésre Pekingben, a Renaissance Beijing Capital Hotelben (北京富力万丽酒店). A díjátadó hivatalos angol neve: The Awards Ceremony of Pet Industry Users’ Favorite Brands of 2018.

A JULIUS-K9® a „Felhasználók legkedveltebb márkája” díjat nyerte el a „Leads”, azaz a háziállatok vezetésére szolgáló termékek kategóriában. A kínai nyelvben ez a kifejezés (‘牵引’) nem csak a pórázokra utal, magába foglalja kutyasétáltatáshoz használt összes terméket. Nem nehéz kitalálni, hogy a legnépszerűbb termék a JULIUS-K9® kutyahám, melynek ikonikus dizájnja már sokadik alkalommal kap nemzetközi elismerést.


Mi lenne, ha hozzá

Szerző: Szűcs Ádám Azt hiszem, ezzel a poszttal nem leszek túl ...

Warum ist die Leberr

Die Leber erfüllt zahlreiche wichtige Funktionen im Hundekörper und im ...

Red Dot Award - A Hu

The joint-friendly IDC®Longwalk - Guard Your Joints dog harness, developed ...

JULIUS-K9® a HDR-en

Julius-K9® csapat is indult a Hard Dog Race előfutamán. Nagy ...

Jedlik Ányos-díj 2

A Julius-K9® kutyahámok feltalálója és a márka alapítója, Sebő Gyula ...