Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

Igaz ez annál is inkább, mivel a fejlett országok lakosságának 10 % -a kutyatartó, és a JULIUS-K9 cégcsoport (K9-Sport Kft. ; JULIUS-K9 Zrt.) pont erre a vásárlóközönségre  építette gyártói tevékenységét az elmúlt 20 évben. Mindezt Magyarországon.

A világ szinte minden pontján elérhető termékek, például kutyahámok sikeres értékesítése mögött nem csupán egy tudatos kereskedői hálózat fejlesztése áll receptként, hanem a termékek műszaki megoldásainak szabadalmak formájában történő megvalósulása. Az európai online piacot  elárasztó, a vásárlókat megtévesztő másolati termékekkel szemben azonban a védelmi stratégia fő bástyája a termékek formájának és a hozzájuk kapcsolódó márkaneveknek a  védelme. Magyarországi gyártású, saját fejlesztésű textilipari termékek formatervezésében  a JULIUS-K9  minden bizonnyal a legaktívabb magyar vállalat Európában.

Igaz ez annál is inkább, mivel a fejlett országok lakosságának 10 % -a kutyatartó, és a JULIUS-K9 cégcsoport (K9-Sport Kft. ; JULIUS-K9 Zrt.) pont erre a vásárlóközönségre építette gyártói tevékenységét az elmúlt 20 évben. Mindezt Magyarországon. A világ szinte minden pontján elérhető termékek, például kutyahámok sikeres értékesítése mögött nem csupán egy tudatos kereskedői hálózat fejlesztése áll receptként, hanem a termékek műszaki megoldásainak szabadalmak formájában történő megvalósulása. Az európai online piacot elárasztó, a vásárlókat megtévesztő másolati termékekkel szemben azonban a védelmi stratégia fő bástyája a termékek formájának és a hozzájuk kapcsolódó márkaneveknek a védelme. Magyarországi gyártású, saját fejlesztésű textilipari termékek formatervezésében a JULIUS-K9 minden bizonnyal a legaktívabb magyar vállalat Európában. Ezeket az eredményeket a magyar és nemzetközi hivatalok és szervezetek is díjakkal ismerték el. Legutóbb az SZTNH (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala) formatervezési különdíját nyerte el kutyahámjaival (szellemi vagyon diagnózis – szolgáltatás kategóriában) a K9-Sport Kft., az SZTNH által létrehozott Design Management Díj 2018 verseny keretén belül. A Hivatal az ünnepélyes keretek között megrendezett díjátadó gála alkalmával külön kiemelte a K9® majd az IDC ® termékek elért sikereit, kialakításukban felismerhető egyediségüket. Bemutatásra került a formatervezési díj alapját képező IDC® kutyahám is. Design Management Díj 2018- Julius-K9® A vállalat egyik alapítója, a JULIUS-K9® termékek feltalálója Sebő Gyula elmondta, hogy „egy, a JULIUS-K9 méreteiben Magyarországon gyártó textilipari vállalat létjogosultságát a hazai és európai jogorvoslati lehetőségek adják. A vállalat szellemi tulajdonait kezelő JULIUS-K9 Zrt. számtalan jogi eljárással, napi szintű kommunikációval igyekszik mind az online, mind az offline piacokat „tisztán” tartani a jogsértő, sok esetben fogyasztóvédelmi szempontból is kifogásolható termékektől. A JULIUS-K9 cégcsoport a magyarországi gyártási tevékenység elkötelezettje. További magyar munkahelyek teremtésének és megőrzésének a JULIUS-K9 cégcsoport esetében azért is van létjogosultsága, mert a hazai bűnüldöző hatóságokkal szorosan együttműködve fel tudja venni a harcot a másolati termékekkel szemben.” Kapcsolódó cikk: Magyar cég lehet Európa legsikeresebb textilipari vállalata

Ezeket az eredményeket a magyar és nemzetközi hivatalok és szervezetek is díjakkal ismerték el. Legutóbb az SZTNH  (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala) formatervezési különdíját nyerte el kutyahámjaival (szellemi vagyon diagnózis – szolgáltatás kategóriában) a K9-Sport Kft., az SZTNH által létrehozott Design Management Díj 2018 verseny keretén belül. A Hivatal az ünnepélyes keretek között megrendezett díjátadó gála alkalmával külön kiemelte a K9® majd az IDC® termékek elért sikereit, kialakításukban felismerhető egyediségüket.  Bemutatásra került a formatervezési díj alapját képező IDC® kutyahám is.

Recognised Innovation – the JULIUS-K9® Brand Has Received a Special Award

A vállalat egyik alapítója, a JULIUS-K9® termékek feltalálója Sebő Gyula elmondta, hogy „egy, a JULIUS-K9 méreteiben Magyarországon gyártó textilipari vállalat létjogosultságát  a hazai és európai jogorvoslati lehetőségek adják. A vállalat szellemi tulajdonait kezelő JULIUS-K9 Zrt. számtalan jogi eljárással, napi szintű kommunikációval igyekszik mind az online, mind az offline piacokat „tisztán” tartani a jogsértő, sok esetben fogyasztóvédelmi szempontból is kifogásolható termékektől.  A JULIUS-K9 cégcsoport a magyarországi  gyártási tevékenység elkötelezettje. További magyar munkahelyek teremtésének  és megőrzésének a JULIUS-K9 cégcsoport esetében azért is van létjogosultsága, mert a hazai bűnüldöző hatóságokkal szorosan együttműködve  fel tudja venni a harcot a másolati termékekkel szemben.”

 

Kapcsolódó cikk:

Magyar cég lehet Európa legsikeresebb textilipari vállalata (Origo)

IDC is a European Union Trademark

 


Longwalk kutyahám a

A Novum az innováció, a tudomány és a technológia magazinműsora. ...

Sicher und entspannt

Ein hektischer Morgen, kalter Kaffee, die Haare gerademal zu einem ...

A találmányok hoss

Sebő Gyula: Minden védelem ellenére számolni kell azzal, hogy az ...

JULIUS-K9 Zrt. wins

– it puts an end to a case which has ...

Mi lenne, ha hozzá

Szerző: Szűcs Ádám Azt hiszem, ezzel a poszttal nem leszek túl ...