Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

Bátran állíthatjuk, hogy a German Design Awards csak a szakma krémjét illeti meg. Nemzetközi szinten állít mércét a formatervezés világában, s marad versenyképes a globalizált gazdaságban. A díjat és elismerést kizárólag azok a projektek kapják, melyek úttörő szerepet játszanak a német és nemzetközi formatervezés területén. Ahogyan a Longwalk kutyahámunk is.

A German Design díjat a német márka- és formatervezési szakértő bizottság, a German Design Council osztja ki. A tanács feladata, hogy a legfelsőbb hatóság megbízásából képviselje a német tervezőipar legújabb fejlesztéseit. A Deutsche Bundestag (német alsóház) kezdeményezésére 1953-ban alapított szervezet következetesen támogatja az iparágat minden olyan ügy kapcsán, melynek célja a márka hozzáadott értékének a tervezés által történő növelése. Ennek eredményeként a “Német Design Tanács” a világ egyik vezető kommunikációs és márkamenedzsment központja a design kompetencia tekintetében. Az alapító tagok kizárólagos hálózatát a szakmai szövetségeken és intézményeken kívül számos nívós vállalat tulajdonosa és igazgatója alkotja.

A kimagasló színvonalat egy nemzetközi bírói testület garantálja, melynek tagjai a design ágazatok valamennyi szegmensét képviselik. Értékelésük felbecsülhetetlen bármely tervező számára, akinek sikerül kivívni elismerésüket, e testület ugyanis hiteles innovációs szakértőkből áll, illetve az sem elhanyagolható, hogy szorosan figyelemmel tudja kísérni az ügyfelek igényeit és a piaci trendeket egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy az IDC®Longwalk kutyahám méltónak bizonyult a díj elnyerésére.


A little bird told m

After 25 years of running a company, I could say ...

Segítsünk a szomja

Nem ez az első tavasz, amikor egyhónapos masszív szárazság kínozza ...

Vészhelyzetben is b

A Julius-K9® esetében mind a digitális kommunikáció folyamataira, mind a ...

What exciting times

On Covid 19: What exciting times we live in. After ...

Nekünk van a legizg

A Covid 19 -ről:  Nekünk van a legizgalmasabb életünk!  Hiszen ...