Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

Bátran állíthatjuk, hogy a German Design Awards csak a szakma krémjét illeti meg. Nemzetközi szinten állít mércét a formatervezés világában, s marad versenyképes a globalizált gazdaságban. A díjat és elismerést kizárólag azok a projektek kapják, melyek úttörő szerepet játszanak a német és nemzetközi formatervezés területén. Ahogyan a Longwalk kutyahámunk is.

A German Design díjat a német márka- és formatervezési szakértő bizottság, a German Design Council osztja ki. A tanács feladata, hogy a legfelsőbb hatóság megbízásából képviselje a német tervezőipar legújabb fejlesztéseit. A Deutsche Bundestag (német alsóház) kezdeményezésére 1953-ban alapított szervezet következetesen támogatja az iparágat minden olyan ügy kapcsán, melynek célja a márka hozzáadott értékének a tervezés által történő növelése. Ennek eredményeként a “Német Design Tanács” a világ egyik vezető kommunikációs és márkamenedzsment központja a design kompetencia tekintetében. Az alapító tagok kizárólagos hálózatát a szakmai szövetségeken és intézményeken kívül számos nívós vállalat tulajdonosa és igazgatója alkotja.

A kimagasló színvonalat egy nemzetközi bírói testület garantálja, melynek tagjai a design ágazatok valamennyi szegmensét képviselik. Értékelésük felbecsülhetetlen bármely tervező számára, akinek sikerül kivívni elismerésüket, e testület ugyanis hiteles innovációs szakértőkből áll, illetve az sem elhanyagolható, hogy szorosan figyelemmel tudja kísérni az ügyfelek igényeit és a piaci trendeket egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy az IDC®Longwalk kutyahám méltónak bizonyult a díj elnyerésére.


„Y” harness or c

Information misleading customers, disguised as expert opinion, is circulating on ...

Animal Welfare Inspe

On the re-evaluation of products K9® Powerharness and IDC® Powerharness “CHEST ...

Is there such a thin

Besides our active involvement in animal protection and welfare, Julius-K9® ...