Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

Kolozsvári Kinga, aki a JULIUS-K9® által támogatott Szigetszentmiklós-Tököl SE versenyzője, miután az olaszországi junior kick-box vb-n két szabályrendszer döntőjében is érmet szerzett, december 14-én Pest megye legjobb 2018-as sportolójának járó díj boldog tulajdonosa is lett.

„Milliónyi ütés és rúgás, több liternyi veríték, rengeteg embert próbáló küzdelem után jön a siker, a győzelem és az öröm”

Kolozsvári Kinga 10 éve sportol a Szigetszentmiklós-Tököl SE klubban, ebben az évben néhány elvesztett mérkőzésen kívül mindent megnyert, minden versenyről többnyire aranyéremmel tért haza. Junior korosztályú versenyzőként megnyerte a magyar bajnokságot, nyert Európa- és Világkupát, így bizakodva vártuk az idei év világbajnokságát.

A felkészülési program két és fél hónapos volt. A Vb előtti időszakban Kinga három helyszínen, összességében közel egy hónapot töltött felkészítő táborokban, majd az edzőtáborok között személyre szóló egyéni edzésen készültünk. Programban nagy hangsúlyt kapott a lehetséges legnagyobb ellenfelek elleni feladatok gyakorlása, és olyan ellenfelekkel való edzőmérkőzések, akikkel a küzdelem mindenféle stílusú ellenfélre felkészülést jelentett.

Sok videóelemzést kellett elvégeznünk, ami szintén nagyban hozzájárult a Vb arany- és ezüstérem megszerzéséhez.

Nagy hangsúlyt fektettünk a mentális felkészítésre is, aminek sikerességét az elért eredmény bizonyítja.

Kolozsvári Kinga

Az alapos és kemény felkészülés után, az olaszországi Lignanoban megrendezett világbajnokságon 32-es ágról kellett megküzdeni a döntőbe kerülésért. Az ellenfelek között volt olasz, ír, bulgár, ausztrál, cseh, horvát, lengyel, görög és mexikói nemzeti bajnok. 5 nap alatt végül 9 mérkőzést vívtunk. Volt olyan nap, amikor napi kettő küzdelmünk volt. A nagy fizikai és mentális terhet Kinga jól bírta és ennek köszönhetően magabiztosan meneteltünk a döntőkbe.

A döntő napján két számban is érdekeltek voltunk. A viadalok sorában a második mérkőzés volt a miénk. Az ellenfél a mexikói VALADEZ MEDAL SALMA ALEJANDRA volt, aki kemény ellenfél, hisz hatalmas ország bajnokaként több esélyes versenyzőt legyőzve került a döntőbe, de ezen a mérkőzésen semmi esélye sem volt Kingát legyőzni, KINGA végig vezetve magabiztos győzelmet aratott, így light-contact világbajnoki címet szereztünk.

Kolozsvári Kinga

Nem tudtunk sokáig örülni a Vb győzelemnek, mivel a hetedik mérkőzésen kick-light kategóriában a cseh POLASKOVA LUCIE-vel kellett megmérkőzni, aki pihenten érkezett és azon a napon jobb volt Kingánál, ezért a szoros küzdelemben Kinga a dobogó második fokára állhatott.

A világbajnokság befejezéseként a megszerzett Vb cím és Vb ezüstérem kimagasló siker, mivel Kinga az egyike volt, aki a magyar válogatott csapat tagjai közül két szabályrendszerben is döntős lett. GRATULÁLUNK!

Végezetül a számunkra megtisztelő elismerés a Pest megye „Év sportolója” díj, aminek azért örültünk, mert a megyében több ezer középiskolás sportoló közül elsőnek, legjobbnak lenni szép siker.

Az idei évben a klub működését, eredményességének folyamatos fenntartását komoly akadályok is nehezítették. Év közben új szakmai stábot kellett létrehoznunk, ezért reméljük, hogy ezek a szép eredmények is erősítik a jövőbe vetett hitünket.

Gnyálin István elnök/vezetőedző

 


Longwalk kutyahám a

A Novum az innováció, a tudomány és a technológia magazinműsora. ...

Sicher und entspannt

Ein hektischer Morgen, kalter Kaffee, die Haare gerademal zu einem ...

A találmányok hoss

Sebő Gyula: Minden védelem ellenére számolni kell azzal, hogy az ...

JULIUS-K9 Zrt. wins

– it puts an end to a case which has ...

Mi lenne, ha hozzá

Szerző: Szűcs Ádám Azt hiszem, ezzel a poszttal nem leszek túl ...