Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

EY Az Év Üzletembere

nov - 8 - 2019
Julius Sebő

2019. november 7-én került megrendezésre a Pesti Vigadóban az „EY Az Év Üzletembere” díjátadó gála, ahol Sebő Gyula feltaláló, a JULIUS-K9 cégcsoport alapító tulajdonosa elnyerte az Év Üzletembere díjat – két másik vállalkozóval együtt.

A Magyarországon már közel másfél évtizede működő program olyan hazai üzletembereket díjaz, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el. A díj elsődleges célja, hogy felismerje a tehetségeket, népszerűsítse azokat a vállalkozásokat, amelyek sikeres cégtörténetet tudhatnak magukénak, és felkarolja azokat az üzleti úttörőket, akik magukban hordozzák a jövő piacainak potenciálját. Az idei versenyen ezért a független bírálóbizottság azokat a vállalkozókat kereste, akik egyedi és innovatív megoldásaikkal készek magasabb szintre emelni vállalkozásaikat, miközben felelősséget vállalnak cégük társadalmi és környezeti hatása iránt.

Az 1997-ben családi vállalkozásként alapított K9-Sport Kft. 80 országban van jelen, és több mint 400 főt foglalkoztat. Sebő Gyula találta fel az első olyan kutyahámot, amely a kutyák anatómiáját és az ember optimális ízületi terhelését egyaránt figyelembe veszi. A JULIUS-K9® kutyahám mára a világ egyik legismertebb márkájú kutyafelszerelési termékévé vált.


A fiatal élsportol

A Kick-box Szigetszetmiklós-Tököl Sportegyesület számos európa és világbajnoki címet hozott ...

Praktische Hilfe fü

Auf Spaziergängen benötigen unsere alternden Vierbeiner besondere Aufmerksamkeit. Genau dabei ...

Go Together! Everyda

"I have dedicated my life to pet welfare innovations. In ...

Ki az a Julius?

Az állatok jólétével kapcsolatos innovációk megvalósítása életcélommá vált. Számomra a ...

Lectures on branding

The MAPI (abbreviation for „Hungarians on the market”) club’s latest ...