Gyula Julius Sebő

Unternehmer, Erfinder – Gründer der Marke Julius-K9®, Schriftsteller, Musiker

Facebook
RSS

EY Az Év Üzletembere

nov - 8 - 2019
Julius Sebő

2019. november 7-én került megrendezésre a Pesti Vigadóban az „EY Az Év Üzletembere” díjátadó gála, ahol Sebő Gyula feltaláló, a JULIUS-K9 cégcsoport alapító tulajdonosa elnyerte az Év Üzletembere díjat – két másik vállalkozóval együtt.

A Magyarországon már közel másfél évtizede működő program olyan hazai üzletembereket díjaz, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el. A díj elsődleges célja, hogy felismerje a tehetségeket, népszerűsítse azokat a vállalkozásokat, amelyek sikeres cégtörténetet tudhatnak magukénak, és felkarolja azokat az üzleti úttörőket, akik magukban hordozzák a jövő piacainak potenciálját. Az idei versenyen ezért a független bírálóbizottság azokat a vállalkozókat kereste, akik egyedi és innovatív megoldásaikkal készek magasabb szintre emelni vállalkozásaikat, miközben felelősséget vállalnak cégük társadalmi és környezeti hatása iránt.

Az 1997-ben családi vállalkozásként alapított K9-Sport Kft. 80 országban van jelen, és több mint 400 főt foglalkoztat. Sebő Gyula találta fel az első olyan kutyahámot, amely a kutyák anatómiáját és az ember optimális ízületi terhelését egyaránt figyelembe veszi. A JULIUS-K9® kutyahám mára a világ egyik legismertebb márkájú kutyafelszerelési termékévé vált.


K&K interjú Sebő G

A kis- és középvállalkozások magazinjának címlapján a JULIUS-K9® ügyvezetője. A ...

EY Az Év Üzletembe

2019. november 7-én került megrendezésre a Pesti Vigadóban az „EY ...

Világsiker kutyafut

Sebő Gyula feltaláló, vállalkozó előadására 2019. október 9-én került sor ...

Ebengubák

A Julius-K9 hanglemezzel bővített mesekönyvet adott ki a kilenc magyar ...

Aphrodite II. – ö

A szellemi tulajdont érintő bűncselekményekkel szembeni összehangolt koalíció (IPC³) és ...